Alla inlägg den 13 juni 2013

Av missdec - 13 juni 2013 07:28

I måndags så blev de lite pilates, i tisdag och igår blev de promenader.

 

Igår blev de 2timmars promenad då jag gick till o från sjukhuset och hemmet.

Vädret var ju bra med solen så varför inte?

 

Vi var på allergi mottagningen och visar sig att barnet är allargisk mot både hund och katt :'( Men inge pollen trots reaktion när pollenprognosen sa björken högst. Men eftersom han reagerade på Björken så troligen känslig för de å. Men nu är de så att under viss ålder så är de inte tillförlitligt till 100% så får se hur de utvecklar sig.

 

Hoppas dessa allergier försvinner så vi kan ha djur, vill  verkligen ha djur senare.

Nu frågan alla dessa prickar...Vad kan de vara? De vet vi inte... Så då var de frågan eftersom han inte hade några på sig nu, men jag hade ju bilder på dem.

 

Så nu inge mer men går alltid och ringa om de blir värre eller liknande...

 

efter åt vi på en liten kina restaurang :-) dyrt men gott!!

 

Idag tror jag de får bli pilates igen, vädret ser ut som regn vilken minut som helst.

Jag hoppas jag slipper stå o stampa här på vikten, har nu stått o stampat par veckor även på denna vikt...

 

Nu är de ju så att jag tycker verkligen om att baka och hålla på, men jag äter inte så mycket utav det. Jag provsamkar de jag bakar, visst finns de plats i frysen läggar jag de och sedan tar någon enstaka gånger till något kaffe eller invätar tills de kommer besök eller att man bjuder grannen.

Förstår inte varför de ska vara svårt att förstå att de går att äta och njuta av vissa saker men med måtta och litet. Jag gör ju min träning, äter de jag ska dock tänkt byta ut något men vet inte riktigt vad än... Ska kolla genom boken. Sedan får jag ju anpassa med det som finns här i sverige då den är skriven på engelska och ifrån england...

 

Jaja, bakade nektarin och persikopaj i tisdag, Mmmmm...gott med lite glass till. Det blev en liten form då de var bara 4-5frukter att hacka ner, hade havretäckte på ist för vetemjöls täcke.

Grannarna åt och de blev inte så söt som de kan bli ibland. Är inte helt förtjust i jätte söta saker... Då känns de i mina tänder. Åt en prinsesstårta en gång och de kändes som att äta sockerbitar/strösocker :-( Så Nej, de gick inte.

 

Nu regnar de här iaf, så lite pilates efter lämnar på förskolan.

 

Räknat ut att jag har minskat med ca 11-13cm runt midjan sedan jag påbörjade resan i januari i år sedan vikten har jag tappat ca 7-8kg sedan i januari.

 

Bättre kunde de ha varit men jag räknat på att försöka tappa 2kg i månaden för kroppen ska hinna återanpassa sig, mm. Detta är vad som fungerar för mig iaf. Alla är olika.

 

Ha en trevlig regning dag

Ovido - Quiz & Flashcards