Alla inlägg den 14 juni 2013

Av missdec - 14 juni 2013 12:22

Ja, Fredag igen. Veckan gått snabbt som vanligt.

 

Igår gick jag med mina nya skor och de gick bra. Men att gå ner på stan och hem igen gick inte helt smärtfritt med mina skavsår.... Men har denna gång på skavsårs plåster så hoppas verkligen dom hjälpt något trost man känt av varje steg i hälarna :-(

 

Ja jag verkar ha fastnat på 89,6kg...  Ojoj, men ner ska jag mer!! Tänker inte stå här o trampa så mycket mer heller. Köpte idag en pilates dvd med gymboll så man kan få träna upp magen och ryggen som viktigarste sedan balansen kanske? Hmm..

 

Igår tog vi och bakade tekakor med havregryn i, gott och mättande! Inte alls lika som dessa man gör på endast vetemjöl. Sedan en matpaj till middag i samma veva gjorde den.

 

Har försökt vara lite fin och målat naglarna..Plus har lite längd på naglarna(mina egna då) :-)

 

Här är de smått regn dag idag men lyckades ta mig ner och tillbaka ifrån stan utan blir blöt. Kom små par droppar så än gjorde det inge fara.

 

Fundera på att äta jordgubbar och grädde idag för fira alla som hade skolavslutning idag :-)

Synd man inte kunde närvara vid systers, men de blev massa komplickationer som ställde till att vi inte kunde ta oss iväg som jag hade räknat ut och planerat . Men men, hoppas på få gott göra de senare vid tillfälle.

 

Så sköt att vara ute och gå, känner mig smal under träningen eller direkt efter tycker jag skymta skillnad i spegeln eller iaf vad jag känner. Men lär vara något psykist man får när man tränar...

 

Men minskat har man och nu är de "bara" ca 29kg kvar om man ska vara noga på siffrorna där..

Och efter jag gått ner till 60kg så har jag nästan gått ner hela 37kg.. Hmm... Så det är lång väg kvar men jag kämpar på.

Jag hoppas de lossnar snart på vikten igen...

 

Ha en härlig fredag :-)

Ovido - Quiz & Flashcards