Alla inlägg den 11 februari 2013

Av missdec - 11 februari 2013 12:50

Ifrån lördag eftermiddag tills idag eller imorse så har jag inte mått bra i magen :-( Gissar att de var något jag åt som inte min mage och sjukdom tyckte om... Får jag får försöka hitta en annan variat om jag ska fortsätta baka till mig.

Efter promenaden idag som jag lyckades ta mig runt, såg ut som halv snögubbe när man kom hem :-) Ja de snöar ute så..

 

Idag har jag nu lämnat in uppgifterna till uppdrag 1 i hälsopedagogiken, och imorgon är de videosamtal och avslut på psykiatrin. Bett grannen vara barnvakt så länge under tiden samtalet är. Sedan ska jag bjuda på hembakad semla med bärkompott och lite grädde :-)

 

Så lite nervös för den, då jag har lite svårt att prata muntligt på vissa ämnen eller andra kanske jag är bättre på. Beroende på vad man "brinner" för ämnet mm.

Så snart sväng om med dammsugaren igen, körde en runda i fredags och nu 1. Kör minst 2gånger i veckan med dammsugaren och  skurning, och då blir de ofta lite större städning.

 

Har räknat ut att om jag kör ca 2kg i månaden i 1år så är de inte långt ifrån min mål vikt, men sedan är de lite beroende på min träning hur min kropp tar den och gör av sig med kalorierna mm. Väntar in våren så man kan börja jogga lite, jag vågar då inte jogga nu med all dess snö som finns.

Ifredags höll jag på vricka fötterna när jag gick, undra hur de hade sett ut om man hade försökt jogga?? Iaf jag... Men visst är man van så är man och då kanske man har en annan hållning till väglaget och vet bäst själv hur man tar sig runt.

Även idag höll jag på vid olika ställen på rundan vricka fötterna :-( Skulle inte vara passande just nu. Händer de så händer de..

Hmm.. Jaha, nu då?

Dammsugaren nästa o köra runt med..

Trevlig eftermiddag.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards