Alla inlägg den 15 februari 2013

Av missdec - 15 februari 2013 17:35

Ja som jag misstänkte blev de inge minus tills idag men jag är nöjd med mina -0,8 denna vecka. Så stadiga 93,0 stod vågen på. Låååång bit kvar så hoppas iaf hälften försvinner inom snar tid.

Försöker äta 5gånger om dag, men de inte lätt då jag inte har så stor mataptit :-/

 

Idag ville barnet ha hamburgare vilket de fick bli också :-) Fast jag valde då vegetarisk.

Pga min sjukdom så väljer jag bort kött om de inte är älg, sedan går fisk och kyckling bra. Något jag har svårt för är grönsaker men jag försöker verkligen och än så länge har de gått bra, Imorgon tacos på vårt vis, fast jag äter med kyckling då ist.

 

Idag blev de inte heller någe motion, fast körde städning ist. Även de tog 1timme och göra allt..

Har inte varit på bättre humör idag heller, men till veckan hoppas jag verkligen på vara bättre. Tror idag har jag känt mig trött men gissar för att jag inte kört min promenad.. Som för mig ärr upp piggande för min del och känner mig på hugget efter en skön promenad.

 

Min lunchrast väljer jag när jag känner för de och de är min stund. Och väljer jag en promend på den så gör jag de..

 

Blev en sen promenad igår, tog en runda och handlade på vägen hem så lite kortare runda blev de igår...Men den fick mig inte på bra humör.

 

Jag har något som heter Endometrios, en kvinnlig sjukdom.  Jag undrar om jag inte kan ha haft den sedan första gången jag fick cykeln.. Jag har alltid haft smärtor, men den extrema smärtorna kom 2009, hmm...något jag kom på nu.. :-/

 

Jaja, vi har haft fredags mys med fruksallad,lite glass och riven choklad samtidigt tittade vi på snövit :-)

 

Ha en trevlig fredags mys :-)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards