Alla inlägg den 13 februari 2013

Av missdec - 13 februari 2013 17:09

Körde ett dubbel pass idag, började med min dagliga promenad sedan tog jag ett zumba pass hemma oxå, sedan efter de kände jag mig nedstämnd pga kommentar jag fick av en, de kändes. Här har jag jobbat hårt för komma igång och hoppas på lite längre liv utan vissa sjukdommar.
Hade svårt att koncentrera mig på studierna.

Anledningen till dubbel pass idag är för att igår tog jag ledig dag ifrån motionen pga stor läsning inför psykiatrin samtalet. Kurs slutsbetyget blev ett D. Jag e nöjd :-)
Då jag tyckte de var lite svårt ämne och både skriva och förklara i tal.. :-/

 

Kan man träna sent på kvällen? Lyckas man går ner i vikt, får man bra sömn efter? Eller blir man pigg o vaken halva natten? Jag fick kommentar om att träna sent på kvällen, men känner att de blir jätte svårt för min del,då jag ibland kanske lägger mig samtidigt som barnet och de kan blir runt 19.30-20 beroende på vilken tid vi kliver upp på morgon kvisten... Kliver upp mellan 4-6.30

 

Ibland känns allt emot de jag gör eller de jag tycker och tänker. Vilket kan få mig väldigt ledsen och fundersam på om jag e normal när jag tänker på annat sätt än andra. :-/

Vilket kan få mig och gråta här hemma i min ensamhet eller så vill jag bara skrika för att jag är irriterad och arg..

 

Hoppas på morgondagen blir bättre, och att vågen visar minst -0.5 på fredag morgon.

Och ikväll startar grey´s, så hoppas jag e vaken och orkar se den. Annars tror jag repris på söndag om jag inte minns helt fel.. Så får se åt vilket håll de blir.

Igår blev de semla med drottnings kompott/sås, vaniljgrädde,riven mjölkfri choklad o lite florsocker på locket.. :-)

 

Trevlig kväll...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards